Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 11 червня 2021 15:44

Сесія 8/8. Про затвердження Акту приймання-передачі (безоплатної передачі) в комунальну власність Кремінської територіальної громади

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

____________ 2021 року

Кремінна

№ 8/___

Про затвердження Акту приймання – передачі
(безоплатної передачі) в комунальну власність
Кремінської територіальної громади

 

На виконання рішення сесії Кремінської міської ради № 4/23 від 05.02.2021 «Про безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Кремінського району Луганської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 р. № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у власність Кремінської територіальної громади Луганської області та забезпечення повноважень щодо управління майном», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Акт приймання – передачі (безоплатної передачі) в комунальну власність Кремінської територіальної громади по управлінню освіти, культури, молоді та спорту згідно рішення сесії Кремінської міської ради № 4/23 від 05.02.2021 «Про безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Кремінського району Луганської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 р. № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у власність Кремінської територіальної громади Луганської області та забезпечення повноважень щодо управління майном» (додаток 1).
  2. Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради, (код ЄДРПОУ 44020754) забезпечити у встановленому законодавством порядку оприбуткування майна, що приймається згідно з додатком 1 до цього рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                              Володимир СТРУК

Read 267 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG