Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 червня 2021 14:21

Сесія 8/8. Про надання дозволу на реалізацію металобрухту комунальному підприємству «Кремінське ВКГ» Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«____» ________2021 року

Кремінна

№ 8/__

Про надання дозволу на реалізацію
металобрухту комунальному підприємству
«Кремінське водопровідно-каналізаційне
господарство» Кремінської міської ради

 

Розглянувши лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради (КП «Кремінське ВКГ») від 31.05.2021 № 190/25 на реалізацію металобрухту, який утвориться за результатами демонтажу водогону, враховуючи висновок експертів інституту судових експертиз Міністерства юстиції України від 24.09.2020 №6574-6576, керуючись ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл КП «Кремінське ВКГ» на реалізацію металобрухту, який утвориться за результатами демонтажу водогону до Житлівської насосної станції діаметром 325 мм – 260 м.п.
  2. КП «Кремінське ВКГ» реалізувати металобрухт, який утвориться за результатами демонтажу водогону, за ціною не менше експертної оцінки його вартості.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 250 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG