Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 20 квітня 2021 14:01

Сесія 7/8. Про Порядок виплати винагороди державним реєстраторам Управління «Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«____» ___________2021

Кремінна

№___/_____

Про Порядок виплати винагороди
державним реєстраторам Управління
«Центр надання адміністративних послуг
Кремінської міської ради»

 

У зв’язку з кадровими змінами та з метою забезпечення стимулюючого впливу на ефективність праці та зміцнення виконавчої дисципліни державних реєстраторів, відповідно до абзацу 3 частини 2 статті 35 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», абзацу 3 частини 3 статті 37 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок виплати винагороди державним реєстраторам Управління «Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської ради», що додається.
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 05.04.2017 № 21/4 «Про Порядок виплати винагороди державним реєстраторам Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціально – економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК


ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення міської ради
від «___»_______2021 року №___/___

 

Порядок
виплати винагороди державним реєстраторам Управління «Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської ради»

 

  1. Цей Порядок визначає підстави і умови виплати винагороди державним реєстраторам державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та державним реєстраторам державної реєстрації речових прав на нерухоме майно управління «Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської ради» ( далі – ЦНАП).
  2. Державний реєстратор державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців ЦНАП, який належно виконує повноваження, визначені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», має право на отримання щомісячної винагороди відповідно до результатів роботи у розмірі:
          10% за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору в розмірі не менше 6000 грн. за державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань або вчинення не менше 60 реєстраційних дій;
             15% за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору в розмірі не менше 15000 грн. за державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
             20 % за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору в розмірі не менше 30000 грн. за державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.
  3. Державний реєстратор державної реєстрації речових прав на нерухоме майно ЦНАП, який належно виконує повноваження, визначені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», має право на винагороду у розмірі:
             10% за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору в розмірі 6000 грн. за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно або вчинення не менше 60 реєстраційних дій;
             15% за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору в розмірі 15000 грн. за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно;
             20 % за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору в розмірі не менше 30000 грн. за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно.
  4. Винагорода виплачується посадовим особам не частіше одного разу на місяць в установленому законодавством порядку із зазначенням підстав, передбачених пунктом 5 цього Порядку, в межах бюджетних призначень.
  5. Винагорода призначається розпорядженням Кремінського міського голови на підставі подання керівника ЦНАП до 10 числа кожного місяця з обґрунтуванням запропонованого розміру.
  6. Визначення підстав для виплати винагороди здійснюється з урахуванням:
            обсягу та інтенсивності виконаної посадовою особою роботи; 
            додаткового навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутньої посадової особи; 
            особистого внеску посадової особи у загальний результат роботи органу;
            наявності визнаних в установленому законом порядку незаконними або протиправними дій, бездіяльності або рішень посадової особи.
  7. Посадовій особі, до якої застосовано заходи дисциплінарного стягнення, протягом дії дисциплінарного стягнення щомісячна винагорода не виплачується. 

 

Секретар міської ради                                                Володимир БАБУШКІН

 

Т.в.о. заступника міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради                                                               Наталя МАКОГОН

Read 320 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG