Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 20 квітня 2021 14:39

Сесія 7/8. Про проведення інвентаризації земельної ділянки під господарськими будівлями та дворами колишнього КСП «Діброва» (сел. Діброва, вул. Молодіжна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«06» травня 2021 року

Кремінна

№7/ПРОЕКТ

Про проведення інвентаризації земельної ділянки під господарськими будівлями та дворами колишнього КСП «Діброва»
(сел. Діброва, вул. Молодіжна)

 

Розглянувши клопотання голови фермерського господарства «Стимул 777» про розробку землевпорядної документації під господарськими будівлями та дворами, враховуючи інформацію начальника відділу із земельних питань та природних ресурсів щодо необхідності інвентаризації земельних ділянок під господарськими будівлями та дворами, що відносились до земель колективної власності колишніх КСП та підлягають передачі у комунальну власність територіальної громади згідно пункту 21 “Перехідних положень” Земельного кодексу України, ст.7 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», з урахуванням змін згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», керуючись статтями 19,22,57 Закону України «Про землеустрій», п. 3, 6, 7 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», п. 7 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Провести інвентаризацію земельних ділянок під господарськими будівлями та дворами, що належали до земель колективної власності колишнього КСП «Діброва» (припинене як юридична особа), з метою встановлення меж, розмірів, правового статусу, виявлення земель, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням встановлення характеристик земель, необхідних для ведення Державного земельного кадастру, здійснення державного контролю за використанням та охороною земель і прийняття на їх основі відповідних рішень для подальшого оформлення на них правовстановлюючих документів.
  2. Надати дозвіл на розробку Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під будівлями, спорудами, іншими об’єктами нерухомого майна (під господарськими будівлями та дворами колишнього КСП «Діброва»), що розташовані за межами населеного пункту сел. Діброва, вул. Молодіжна, 2А,Б,В,Г,Д,Е,Ж,З, Кремінської територіальної громади Луганської області, орієнтовною площею – 13,5 га.
  3. Визначити:

3.1. Замовником інвентаризації земельних ділянок під господарськими будівлями та дворами – Кремінську міську раду;
3.2. Відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель – ФГ «Стимул 777».

  1. Укласти тристоронній договір на виконання робіт з проектною організацією, яка має право на виконання даного виду робіт.
  2. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку землевпорядну документацію подати на розгляд та затвердження міській раді відповідно до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     В.О. СТРУК

Read 314 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG