Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 20 квітня 2021 14:30

Сесія 7/8. Про внесення змін до договору оренди земельної частки (паю) від 12.04.2021 року, укладеного з КП «Червонопопівський благоустрій» (із земель колишнього КСП «Ленінський шлях»)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« » травня 2021 року

Кремінна

№7/ПРОЕКТ

Про внесення змін до договору оренди земельної частки (паю) від 12.04.2021 року укладеного з КП «Червонопопівський благоустрій»
(із земель колишнього КСП «Ленінський шлях»)

 

У зв’язку з оформленням власником сертифікату на земельну частку (пай) право власності на земельну ділянку № 261, керуючись ст.ст. 12, 83 та розділом Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Договору оренди земельної частки (паю) від 12.04.2021 року укладеного з Комунальним підприємством «Червонопопівський благоустрій» та внесеного до книги записів обліку договорів оренди земельних часток (паїв) Кремінської міської ради за № 33 від 12.04.2021 року, а саме:
    - виключити з Договору земельну ділянку ріллі № 261 площею 4,4809 га, шляхом укладання Додаткової угоди до договору.
  1. Всі інші умови договору залишити без змін.
  2. Відділу із земельних питань апарату міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору оренди землі та проведення реєстрації договору.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     В.О. СТРУК

Read 315 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG