Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 15 березня 2021 08:53

Сесія 06/8. Про впорядкування питань щодо надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«____» ______ 2021

Кремінна

№____/____

Про впорядкування питань
щодо надання державної соціальної
допомоги малозабезпеченим сім'ям

 

З метою оптимізації роботи в сфері державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та забезпечення надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям відповідно до Порядку організації надання державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 21 серпня 2001 р. № 1091, керуючись Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», ст. 25, ст. 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити Зьому Світлану Олександрівну, Пажитнєву Олену Леонідівну та Гнелицьку Ірину Петрівну, адміністраторів відділу адміністративних послуг управління «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради, відповідальними особами за організацію роботи у відповідності до Порядку організації надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 21 серпня 2001 р. № 1091 та уповноважити їх на складання актів при проведенні обстеження матеріально-побутових умов сімей для призначення (відновлення) державної соціальної допомоги/соціальних виплат.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціального захисту населення, духовності, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту.

 

Міський голова                               Володимир СТРУК

Read 339 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG