Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 21 жовтня 2020 15:38

Правоохоронці затримали підозрюваного у замаху на умисне вбивство, вчинене у Кремінському районі, якому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Кремінським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство (ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 КК України).

За даними слідства, 05 жовтня 2020 року у смт. Красноріченське Кремінського району Луганської області, у вечірній час доби, після спільного вживання алкогольних напоїв зі своєю співмешканкою, у підозрюваного виник умисел на умисне вбивство, під час реалізації якого останній наніс удар молотком по голові жінки, душив її руками, однак свій злочинний умисел, спрямований на умисне вбивство до кінця не довів з причин, що не залежали від його волі – жінці вдалося вирватись.

Після проведення комплексу слідчо-оперативних заходів, спрямованих на фіксування, збір доказової бази та встановлення причетних до вчинення злочину осіб, правоохоронці затримали зловмисника за «гарячими слідами». На його одязі виявлено сліди причетності до злочину.

06 жовтня 2020 року правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство та обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання на строк до 15 років позбавлення волі

 

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                  В.Погодін

Read 665 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG