Print this page
Середа, 19 травня 2021 16:01

Данська Рада у справах біженців – Данська Група з розмінування. Програма економічного розвитку східної України

Данська Рада у справах біженців – Данська Група з розмінування

Програма економічного розвитку східної України

ПРОГРАМА НАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ІСНУЮЧИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ ЧЕРЕЗ ПІДТРИМКУ ФУНКЦІОНУВАННЯ БІЗНЕСУ В УМОВАХ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ, ПОВ'ЯЗАНОЇ З РОЗПОВСЮДЖЕННЯМ КОРОНАВІРУСУ COVID-19 ТА ВВЕДЕННЯМ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

Данська Рада у справах Біженців - Данська Група з розмінування (DRC-DDG) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) і уряду Великої Британії надає фінансову допомогу власникам мікро, малого та середнього бізнесів на території Донецької та Луганської областей для підтримки функціонування бізнес-діяльності з метою збереження існуючих робочих місць в умовах поточної епідеміологічної ситуації, пов'язаної з поширенням коронавірусу COVID-19 і введенням карантинних обмежень в країні.

Головна ціль програми: збереження існуючих робочих місць шляхом надання можливостей для безперебійного функціонування бізнес-діяльності в умовах епідеміологічної ситуації в Україні. Для цього надається фінансова допомога власникам мікро, малого та середнього бізнесу на адаптацію / перепрофілювання / переорієнтацію бізнес-діяльності з метою збереження існуючих робочих місць.

Учасники програми: суб'єкти мікро, малого та середнього бізнесів підконтрольних уряду України територій Донецької та Луганської областей. Допомога надається тим бізнесам, які планують зберегти існуючі робочі місця шляхом адаптації / перепрофілювання / переорієнтування своєї бізнес-діяльності в умовах поточної епідеміологічної ситуації в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусу COVID-19 і введенням карантинних обмежень.

Програма передбачає надання фінансової допомоги в розмірі до 5000,00 доларів США в залежності від кількості робочих місць, які планується зберегти, а також від індивідуальних потреб бізнесу, пов'язаних з адаптацією / перепрофілюванням / переорієнтацією бізнес-діяльності. (Допомога буде перераховуватися на банківський рахунок в українській валюті за курсом, актуальним на дату перерахування допомоги. Одержувач фінансової допомоги зобов'язаний буде сплатити всі податки відповідно до чинного законодавства України).

При розгляді заявок будуть враховуватися такі критерії:

  • Діючий бізнес, який був рентабельним до поширення коронавірусу COVID-19 і введення карантинних заходів;
  • Детальний бізнес-план і чітке розуміння схеми реалізації ідеї адаптації / перепрофілювання / переорієнтації існуючої бізнес-діяльності в рамках поточної епідеміологічної ситуації в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусу COVID-19 і введенням карантинних заходів, з акцентом на збереження робочих місць;
  • Відсутність юридичних і правових перешкод, а також порушень чинного законодавства до здійснення бізнес-діяльності в рамках поточної епідеміологічної ситуації в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусу COVID-19 і введенням карантинних заходів.

 

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Телефони для довідок:

  • 063 952 56 34 Марина (південні райони Донецької області)
  • 063 252 67 27 Надія (Луганська область, північні райони Донецької області)

Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада у справах Біженців залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.

Увага! Данська Рада у справах Біженців - Данська Група з розмінування (DRC-DDG) та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за свої послуги з надання благодійної допомоги / проведення благодійних заходів. Якщо Вам стали відомі випадки вимагання працівниками ДРБ та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій можливій формі), просимо повідомити про такі випадки за номером, вказаним нижче. Також за цим номером можна звертатися у випадку наявності будь-яких скарг. +38(073)406-81-41, +38(050)207-30-35 Слов'янськ/Сєвєродонецьк(10:00-17:00), +38(096)585-42-40, +38(050)933-97-19 Маріуполь

 

https://lap.drc.ngo/title/sme-covid

Read 1073 times