Print this page
Вівторок, 20 квітня 2021 15:43

Зрозумілі кроки для відкриття бізнесу

На платформі ефективного регулювання (https://regulation.gov.ua/) наявні сервіси, які допомагають бізнесу зрозуміти та виконати правила, що встановлює держава, та контролювати, як вони встановлюються. Для цього необхідно перейти до розділу «Для бізнесу» (https://regulation.gov.ua/business/index), де зацікавлені особи можуть ознайомитися з корисною інформацією.

Для осіб, які мають намір розпочати власну справу або змінити напрямок ведення бізнесу є досить цікавим розділ «Як відкрити бізнес».

Державний інфо-сервіс #StartBusinessChallenge (https://sbc.regulation.gov.ua/) надає покрокові інструкції з детальною інформацією про дозвільні документи, що необхідні для реєстрації бізнесу.

Відповідаючи на запитання, ви зможете отримати персоналізовані інструкції щодо порядку започаткування підприємницької діяльності в тій чи іншій сфері із зазначенням кількості процедур, етапів, переліку документів тощо.

Всього на сайті розроблено більше 120 персоналізованих інструкцій, в тому числі 55 карантинних інструкції (для бажаючих розпочати справу в період карантинних обмежень). Інформація на сайті оновлюється.

Read 338 times