Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 11 січня 2019 09:50

Депутатський звіт за 2018 рік, Пилипенко Е.В.

Звіт
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання
Пилипенко Едуарда Володимировича
за 2018 рік.

У своїй діяльності я, Пилипенко Едуард Володимирович, депутат Кремінської міської ради керуюся:

- Конституцією України;
- законом України «Про місцеве самоврядування»;
- законом України «Про статус депутатів місцевих рад»;
- законом України «Про органи самоорганізації населення»»;
- регламентом міської ради.

У своєму виборчому окрузі я підтримую зв’язок з виборцями, вивчаю громадську думку, потреби територіальної громади. Інформую про них раду та її органи. Беру безпосередню участь у їх вирішенні.

За звітний період до мене надійшло 283 звернення громадян та запитів правоохоронних органів, які були мною розглянуті і оформлені відповідні документи (довідки, побутові характеристики, акти та характеристики житлово-побутових умов проживання).

Відповідно до моєї виборчої програми на ім’я Кремінського міського голови надано перелік з 8 питань, 6 з яких вирішено, 2 питання знаходяться в стадії вирішення. Направлено 1 депутатське звернення щодо проведення поточного ремонту автомобільної дороги по вулиці Центральна. Питання порушене у зверненні вирішено. За ініціативою міської ради, підтримкою міського голови Прокопенко Юрія Олексійовича та моєю безпосередньою участю, виділені кошти та проведено капітальний ремонт і реконструкція вуличних та магістральних водоводів на суму 4204,4 тис.грн., капітальний ремонт асфальтобетонного покриття контейнерного майданчику по пров. Дружби на суму 109,4 тис.грн., капітальний ремонт тротуару по вул. Шевченко та пр-ту Дружби на суму 144,7 тис.грн.

Приймав участь в організації та проведені 3-х загальноміських суботників з благоустрою в прибережній смузі річки Красна та вулиць міста.

На виконання передвиборчої програми, наказів виборців, з метою налагодження системного діалогу міської ради з громадськістю, підвищення рівня підготовки до затвердження суспільно важливих рішень для міста, мною була прийнята участь у 8 загальноміських слуханнях та засіданнях Громадської ради при Кремінській міській раді, в якій я є представником від міської ради.

Я, як секретар міської ради беру участь у здійсненні контролю за виконанням цільових державних та міжнародних інвестиційних програм з покращення водопостачання, водовідведення, поводження з відходами, благоустрою, обслуговування житлового фонду та за роботою комунальних підприємств. На протязі року питання виконання виробничих планів підприємств, звіту керівників щоквартально розглядаються як депутатським корпусом так і виконкомом.

У 2018 році безпосередньо приймав участь у реалізації інвестиційних проектів, а саме:

1. За фінансової підтримки Європейського Союзу реалізовано проект «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м.Кремінна». Проектом передбачено розробка інженерних конструкцій для ремонту системи водопостачання у м.Кремінна, проведення будівельних робіт з ремонту інфраструктури водопостачання, включаючи насосні станції, впровадження інформаційної компанії з ресурсозберігаючих підходів, інформаційно-просвітницьких заходів, обмін досвідом. Загальна вартість проекту 51478,9 тис.грн.
- На впровадження проекту використано коштів 37543,631 тис.грн., в тому числі: кошти Європейського Союзу - 32 677,348 тис.грн., кошти міської ради – 4866,283 тис.грн.
- В рамках реалізації проекту проведено заміну 49,14 км трубопроводу водопостачання. У рамках інформаційної кампанії були проведені флешмоби, відкриті уроки, толоки, різноманітні конкурси, туристичні походи, літній еко-табір для дітей, захід присвячений урочистому завершенню інформаційної кампанії з ресурсозберігаючих підходів у м.Кремінна.

2. За допомогою Північної ініціативи гуманітарної підтримки та енергоефективності, міжнародної організації NEFCO реалізовано проект «Енергозберігаючий проект у ДНЗ №1 «Ластівка». Загальна вартість проекту 210 тис.євро. Коштами міжнародної організації проведено капітальний ремонт та утеплення даху, утеплення стін будівлі. Капітальний ремонт (заміна) віконних та дверних блоків будівлі. Встановлена система вентиляції з рекуперації тепла. Встановлена індивідуальна теплова підстанція. Проведена заміна ламп.

3. В рамках програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за підтримки USAID закінчена реалізація проекту «Підвищення прозорості, відкритості і обізнаності жителів в роботі місцевих органів влади щодо прийняття рішень». У сесійній залі міської ради встановлена стаціонарна система голосування (Віче), програмне забезпечення, система відеотрансляції засідань, придбано меблі.

4. За фінансової підтримки Європейського Союзу, програми розвитку ООН в Україні завершений проект «Створення Центру надання адміністративних послуг Кремінської міської ради. Капітальний ремонт приміщення, придбання обладнання та меблів" за адресою: м. Кремінна, проспект Дружби,13 Кремінського району Луганської області». Загальна вартість проекту 1752,8 тис.грн., в тому числі кошти міжнародної організації – 1670,9 тис.грн., кошти міської ради – 81,9 тис.грн.

5. За фінансової підтримки ПРООН у 2018 році реалізовані проекти:

  • В рамках програми «Верховенство права та правосуддя»:
  • Проект «Будівництво пішохідних переходів пандусного типу в м. Кремінна», загальною вартістю 590 тис.грн., з них кошти ПРООН – 520тис.грн., кошти міської ради - 70 тис.грн. Облаштовано 11 пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки, встановлено 66 дорожніх знаків.
  • Проект “Запровадження системи відеоспостереження в м. Кремінна” Вартість проекту: 73,3 тис. грн. Встановлено DVR апаратний на 16 камер, стойка серверна з полкою, джерело Безперебійного живлення, акумуляторна батарея, телевізор «32», жорсткий диск 4 ТБ, HDMI кабель та кронштейн для телевізора.
  • В рамках програми «Відкрита влада до громади» реалізований проект «Відкрита влада до громади Кремінщини». У центрі міста встановлений вуличний світлодіодний екран, який дає змогу підвищити рівень обізнаності мешканців громади в діяльності органів місцевого самоврядування, що в свою чергу підвищить рівень довіри громадян до влади та рівень громадського патріотизму населення. Загальна вартість проекту 295 тис.грн., в тому числі: кошти ПРООН -260 тис.грн., кошти міської ради -30 тис.грн.
  • За фінансової підтримки Українського жіночого фонду в рамках програми «Жінки ООН» реалізований проект «Створення центру гендерної рівності». За кошти міжнародної організації проведена заміна дверей, вікон на енергозберігаючі, частково закуплені меблі, придбано ноутбук, фотоапарат, екран, проектор, СВЧ-піч. Загальна вартість проекту 220 тис.грн.

Безпосередньо приймав активну участь в підготовці проектів рішень щодо виділення коштів місцевого бюджету на втілення ініціатив мешканців міста по міні-проектам з благоустрою та реалізації заходів з енергозбереження за програмою «Місто своїми руками».

На протязі звітного періоду брав участь у сходах громадян в селищах Стара Краснянка та Житлівка, вулицях міста.

Приймав активну участь у загальноміських заходах, зокрема підготовки святкування Нового року, Свята проводів зими, Дня захисту дітей, Івана-купала, Дня міста.

Я, як секретар міської ради безпосередньо беру участь у роботі всіх постійних депутатських комісіях, пленарних засіданнях міської ради, сприяю депутатам ради у здійсненні своїх повноважень. У 2018 році було проведено 44 засідання постійних депутатських комісій, на яких розглянуто 484 питання. У звітному періоді, підготовлено 13 пленарних засідань сесій Кремінської міської ради, на яких розглянуто 328 питань і прийняті відповідні рішення.

 

ДЕПУТАТ КРЕМІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ                             Е.В. ПИЛИПЕНКО

Read 904 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG