Print this page
Середа, 10 січня 2018 11:22

Депутатський звіт за 2017 рік, Пилипенко Е.В.

Звіт
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання
Пилипенко Едуарда Володимировича
за 2017 рік.

 

У своїй діяльності я, Пилипенко Едуард Володимирович, депутат Кремінської міської ради керуюся:

- Конституцією України;

- законом України «Про місцеве самоврядування»;

- законом України «Про статус депутатів місцевих рад»;

- законом України «Про органи самоорганізації населення»»;

- регламентом міської ради.

У своєму виборчому окрузі я підтримую зв’язок з виборцями, вивчаю громадську думку, потреби територіальної громади. Інформую про них раду та її органи. Беру безпосередню участь у їх вирішенні.

За звітний період до мене надійшло 274 звернення громадян та правоохоронних органів які були мною розглянуті і оформлені відповідні документи (довідки, побутові характеристики, акти та характеристики житлово-побутових умов проживання). Оформлено 3 клопотання на отримання гуманітарної допомоги.

Відповідно до моєї виборчої програми на ім’я Кремінського міського голови надано перелік з 11 питань, 10 з яких вирішено, 1 питання знаходяться в стадії вирішення. Направлено 2 депутатських звернення щодо облаштування тротуарів та ремонту доріг по вул. Центральна до пров. Дружби та по пров. Дружби вздовж будинку № 4 до магазину АТБ, вул. Побєди. Всі питання порушені у зверненнях вирішено. За ініціативою міської ради, підтримкою міського голови Прокопенко Юрія Олексійовича та моєю безпосередньою участю, встановлені спортивні майданчики в кварталі Перемоги, по вул. Центральній, 7, міському парку відпочинку, І- Шахті, сел. Ст. Краснянка. Збудовано футбольне поле у дворі будинку по вул.Тітова,7

Приймав участь в організації та проведені 2 загальноміських суботників з благоустрою в прибережній смузі річки Красна та проспекту Дружби.

На виконання передвиборчої програми, наказів виборців, з метою налагодження системного діалогу міської ради з громадськістю, підвищення рівня підготовки до затвердження суспільно важливих рішень для міста, мною була прийнята участь у 7 засіданнях Громадської ради при Кремінській міській раді, в якій я є представником від міської ради.

Я, як секретар міської ради безпосередньо беру участь у здійсненні контролю за роботою комунальних підприємств. На протязі року питання виконання виробничих планів підприємств, звіту керівників щоквартально розглядаються як депутатським корпусом так і виконкомом. Мною ініційовано проведення підготовчої роботи з інвентаризації житлового фонду міста і проведення конкурсу з обслуговування багатоквартирного житлового фонду.

Приймав активну участь у нарадах щодо впорядкування роботи «Вечірнього ринку». В ході нарад, визначені майданчики для розвантаження товару та під’їзні шляхи. За підсумками проведеної роботи, визначені місця примусового перекриття проїзду з боку будинку по провулку Дружби, 16.

Безпосередньо приймав активну участь в підготовці проектів рішень щодо виділення коштів місцевого бюджету на втілення ініціатив мешканців міста по міні-проектам з благоустрою та встановлення дитячих майданчиків.

На протязі звітного періоду брав участь у сходах громадян в селищі, Стара Краснянка та вулицях міста. В рамках проявленої ініціативи Кремінського міського голови, з метою визначення думки суміжних громад та на виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» приймав участь в загальних зборах мешканців сіл Нова Краснянка та Червона Попівка. Дане питання розглядалося на сесіях міської та сільських рад та на громадських обговореннях, за моєю участю.

Я, як секретар міської ради безпосередньо беру участь у здійсненні контролю за виконанням цільових державних та міжнародних інвестиційних програм з покращення водопостачання та водовідведення, поводження з відходами, благоустрою, обслуговування житлового фонду на території міста.

За звітний період, я приймав активну участь у загальноміських заходах, зокрема підготовки святкування Нового року, Свята проводів зими, Дня захисту дітей, Івана-купала, Дня міста.

Я, як секретар міської ради безпосередньо беру участь у роботі всіх постійних депутатських комісіях, пленарних засіданнях міської ради, сприяю депутатам ради у здійсненні своїх повноважень.

 

ДЕПУТАТ
КРЕМІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ                             Е.В. ПИЛИПЕНКО

Read 1024 times