Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 13 серпня 2020 16:29

Протокол №64 від 12.08.2020 (62 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 64
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                          „12” серпня 2020 р.
                                                                                                            9.30, зал засідань

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М.

Відсутній 1 член комісії: Попов В.Г.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 62 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про включення до порядку денного 62-ої сесії питання «Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жулінському В.А.» та розгляд проекту рішення.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жулінського В.А. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, рішення 47 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2019 року № 47/14 «Про створення громадських сіножатей в межах сел. Стара Краснянка» та зачитала проект рішення в якому пропонується відмовити в наданні дозволу громадянину Жулінському Віктору Анатолійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована в межах сел. Стара Краснянка площею до 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який запитав: чи є у депутатів зміни і доповнення до проекту рішення?

Членів комісії, які надали відповідь, що змін і доповнень до проекту рішення не має.

Осєннова О.М., який запропонував членам комісії проголосувати за включення до порядку денного 62-ої сесії міської ради питання «Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жулінському В.А.» та погодити проект рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Включити до проекту порядку денного 62-ої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання питання «Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жулінському В.А.» та погодити проект рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про включення до порядку денного 62-ої сесії питання «Про відмову в наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жулінському В.А.» та розгляд проекту рішення.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жулінського В.А. про надання дозволу міською радою на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності з передачею в приватну власність для ведення особистого селянського господарства, рішення 47 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2019 року № 47/14 «Про створення громадських сіножатей в межах сел. Стара Краснянка» та зачитала проект рішення в якому пропонується відмовити в наданні дозволу громадянину Жулінському Віктору Анатолійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, кадастровий номер: 44216101003:03:022:0016, площею 2,0000 га, яка розташована в межах сел. Стара Краснянка, для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який запитав: чи є у депутатів зміни і доповнення до проекту рішення?

Членів комісії, які надали відповідь, що змін і доповнень до проекту рішення не має.

Осєннова О.М., який запропонував членам комісії проголосувати за включення до порядку денного 62-ої сесії міської ради питання «Про відмову в наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жулінському В.А.» та погодити проект рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Включити до проекту порядку денного 62-ої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання питання «Про відмову в наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жулінському В.А.» та погодити проект рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про включення до порядку денного 62-ої сесії питання «Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жулінському О.В.» та розгляд проекту рішення.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жулінського О.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, рішення 47 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2019 року № 47/14 «Про створення громадських сіножатей в межах сел. Стара Краснянка» та зачитала проект рішення в якому пропонується відмовити в наданні дозволу громадянину Жулінському Олексію Володимировичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована в межах сел. Стара Краснянка площею до 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який запитав: чи є у депутатів зміни і доповнення до проекту рішення?

Членів комісії, які надали відповідь, що змін і доповнень до проекту рішення не має.

Осєннова О.М., який запропонував членам комісії проголосувати за включення до порядку денного 62-ої сесії міської ради питання «Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жулінському О.В.» та погодити проект рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Включити до проекту порядку денного 62-ої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання питання «Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жулінському О.В.» та погодити проект рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про включення до порядку денного 62-ої сесії питання «Про відмову в наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жулінському О.В.» та розгляд проекту рішення.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жулінського О.В. про надання дозволу міською радою на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності з передачею в приватну власність для ведення особистого селянського господарства, рішення 47 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2019 року № 47/14 «Про створення громадських сіножатей в межах сел. Стара Краснянка» та зачитала проект рішення в якому пропонується відмовити в наданні дозволу громадянину Жулінському Олексію Володимировичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, кадастровий номер: 44216101003:03:022:0015, площею 2,0000 га, яка розташована в межах сел. Стара Краснянка, для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який запитав: чи є у депутатів зміни і доповнення до проекту рішення?

Членів комісії, які надали відповідь, що змін і доповнень до проекту рішення не має.

Осєннова О.М., який запропонував членам комісії проголосувати за включення до порядку денного 62-ої сесії міської ради питання «Про відмову в наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жулінському О.В.» та погодити проект рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Включити до проекту порядку денного 62-ої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання питання «Про відмову в наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жулінському О.В.» та погодити проект рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії.

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                        О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                    О.В. ФЕЩЕНКО

Read 567 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG