Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 30 січня 2020 09:47

Протокол №55 від 24.01.2020 (54 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 55
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                              „24” січня 2020 р.
                                                                                              11.00, каб. № 12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М., Лопата Б.А.

Відсутній 1 член комісії: Попов В.Г.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Розгляд профільних питань, які виносяться на 54 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 12.03.2015 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину громадянам Воронокіну М.В. та Воронкіну В.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка заяву громадян Воронкіна М.В. та Воронкіна В.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянам Воронкіну Миколі Вікторовичу та Воронкіну Віктору Миколайовичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5507, площею 0,0123 га, розташовану по вул. Побєди, 6а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину. А також, припинити інше речове право за № 9536008 від 23.04.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 12.03.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 12.03.2015 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину громадянам Воронокіну М.В. та Воронкіну В.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Гніденку В.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гніденка В.І. про надання дозволу на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в користуванні як частина присадибної ділянки та пропозицію надати дозвіл громадянину Гніденку Володимиру Івановичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Клубна, 26, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0800 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Гніденку В.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу громадянину Жихору О.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жихора О.І. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаражу, яка раніше виділялася громадянину Жихору Івану Федоровичу (нині покійному), відповідно до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради народних депутатів від 30.10.1981 року № 395 та пропозицію надати дозвіл громадянину Жихору Олександру Івановичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Центральна, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуального гаражу з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу громадянину Жихору О.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 16.06.2015 р. для ведення городництва громадянину Журавльову В.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Журавльова В.О. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Журавльову Віктору Олександровичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:275:5101, площею 0,0788 га, розташовану по вул. Тополина, район будинку 2а, м. Кремінна, для городництва. А також, припинити інше речове право за № 10457464 від 13.07.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 16.06.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 16.06.2015 р. для ведення городництва громадянину Журавльову В.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (із земель колишнього КСП «Діброва»).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян та технічні документації із землеустрою, виконаних на підставі рішень Кремінської міської ради або розпоряджень голови Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), розташованих за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується у Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області і передати у приватну власність громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (із земель колишнього КСП «Діброва»)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянці Землянській Г.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Лопатнюк Н.Б. щодо добровільної відмови від права користування земельної ділянки і відміни рішення 12 сесії 5 скликання від 21.06.2007 року № 12/22, заяву громадянки Землянської Г.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності та пропозицію визнати таким, що втратило чинність рішення 12 сесії Кремінської міської ради 5 скликання від 21.06.2007 року № 12/22 «О даче согласия на проведение работ по перераспледелении приусадебного участка по ул. Маяковского, 17» у зв’язку з добровільною відмовою громадянки Лопатюк Наталії Богданівни. А також, надати дозвіл громадянці Землянській Ганні Володимирівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Маяковського, 17, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянці Землянській Г.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства та передачу її в постійне користування КП «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання т.в.о. керівника Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою, клопотання керівника КУ «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство» щодо передачі земельної ділянки в користування та пропозицію припинити Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2-а, право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 5,2489 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0047, яка розташована по вул. Дубова Роща, 4а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води). А також, передати Комунальному підприємству «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 5,2489 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0047, яка розташована по вул. Дубова Роща, 4а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води). І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства та передачу її в постійне користування КП «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила інформацію, що з метою створення "Центр громадської взаємодії", який реалізується в рамках Проекту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні" пропонується розробити детальний план території земельної ділянки комунальної власності, розташованої по пл. Кооперативна, район будівлі 41, м. Кремінна, приблизною площею 0,0550 га, для будівництва іншої будівлі громадської забудови – Центру громадської взаємодії, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. Визначити замовником детального плану території та відповідальним за підшукування розробника, розробку та фінансування детального плану території – Кремінську міську раду. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» про надання дозволу на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивних споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності та пропозицію надати дозвіл Комунальній установі «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Центральна, 3, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності іншого призначення, яка розташована в кінці пров. Зарічний, м. Кремінна, орієнтовною площею до 2,0000 га для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту з послідуючою передачею її в постійне користування. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва громадянину Молчанову С.Л.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Молчанова С.Л. про надання дозволу на відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності та пропозицію надати дозвіл громадянину Молчанову Сергію Леонідовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Овражна, район садиби 8, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва громадянину Молчанову С.Л.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянці Новицькій Р.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Новицької Раїси Олексіївни стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, яка знаходилася в постійному користуванні у громадянки Полтавець Єлизавети Яківни (нині померлої – Свідоцтво про смерть Серії І-ЕД № 321080 видане 29.03.2012 року Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Кремінського районного управління юстиції у Луганській області) відповідно до Державних актів на право постійного користування землею, розписку громадянки Лабунської Надії Іванівни, довідку КП «Кремінське РБТІ» від 17.12.2019 року № 28 та пропозицію визнати такими, що втратив чинність Державний акт на право постійного користування землею Серії ЛГ № 2050000117 зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 73 від 26.10.1995 року. А також, надати дозвіл громадянці Новинській Раїсі Олексіївні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Лугова, 15, м. Кремінна, загальною площею 0,0608 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянці Новицькій Р.О.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 13.03.2019 року № 43/21.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови правління ОСББ «АВАНГАРД-КРЕМІННА» щодо внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 13.03.2019 року № 43/21 стосовно збільшення площі відведення земельної ділянки та пропозицію внести зміни в рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 13.03.2019 року № 43/21 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і господарських споруд ОСББ «АВАНГАРД-КРЕМІННА»(вул. Шевченко, 29)», а саме 1 пункт рішення викласти в наступній редакції: «Надати дозвіл Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «АВАНГАРД-КРЕМІННА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шевченко, 29/84, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Шевченко, 29, м. Кремінна, приблизною площею 0,4600 га, для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку з послідуючою передачею її в постійне користування». І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 13.03.2019 року № 43/21».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/19.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заву громадянина Осєннова О.М. щодо внесення змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/19 стосовно подовження терміну виконання рішення та пропозицію внести зміни в рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/19 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Осєннову О.М. (вул. Титова, район будинку 2)», а саме: пункт 3 рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/19 подовжити до 31.12.2020 року. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який оголосив, що дане питання відноситься до його реального конфлікту інтересів і що він не буде приймати участі в розгляді та голосуванні з приводу прийняття рішення по даному питанню.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/19».

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки громадянину Приступі М.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Приступи М.А. та наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 24.04.2019 р. № 44/22, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Приступі Миколі Андрійовичу земельну ділянку у встановлених межах площею 953 кв.м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 59. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки громадянину Приступі М.А.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 08.11.2016 року (з доповненням) укладеного між Кремінською районною державною адміністрацією та ПСП «Світанок» (із земель колишнього КСП «Діброва»).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ПСП «Світанок» щодо переукладання договору оренди землі та пропозицію внести зміни до договору оренди землі від 08.11.2016 року (з доповненням) укладеного між Кремінською районною державною адміністрацією та ПСП «Світанок» на земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 79,354 га, із них сіножаті – 7,7049 га:

- 1,7829 га (№ 1486, кадастровий номер: 4421610100:08:001:0028),

- 1,7377 га (№ 1500, кадастровий номер: 4421610100:08:002:0025),

- 1,6132 га (№ 1503, кадастровий номер: 4421610100:08:002:0028),

- 1,7119 га (№ 1504, кадастровий номер: 4421610100:08:002:0029),

- 0,8592 га (№ 1505/1, кадастровий номер: 4421610100:08:002:0034),

та пасовища 71,6491 га:

- 16,8731 га (№ 27/1, кадастровий номер: 4421610100:08:003:0026),

- 13,8392 га (№ 27/2, кадастровий номер: 4421610100:08:003:0027),

- 15,6320 га (№ 28/1, кадастровий номер: 4421610100:08:003:0028),

- 25,3048 га (№ 28/2, кадастровий номер: 4421610100:08:003:0029),

для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Діброва», розташованих за межами насалених пунктів на території Кремінської міської ради, шляхом укладання Доповнення № 2 до договору оренди землі, а саме: замість Кремінська районна державна адміністрація як орендодавця включити Кремінську міську раду. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 08.11.2016 року (з доповненням) укладеного між Кремінською районною державною адміністрацією та ПСП «Світанок» (із земель колишнього КСП «Діброва»)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 03.03.2015 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств промисловості – утримання 42/1000 частки нерухомого майна (котельні) ТОВ «Квалітет-1».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Квалітет-1» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «Квалітет-1», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шахтна, 1, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:076:5307, площею 0,0670 га, розташовану по вул. Шахтна, 1, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання 42/1000 частки нерухомого майна (котельні). А також, припинити інше речове право за № 9103586 від 13.03.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 03.03.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 03.03.2015 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств промисловості – утримання 42/1000 частки нерухомого майна (котельні) ТОВ «Квалітет-1»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в оренду невитребуваної земельної ділянки сіножаті ФОП Ларіну І.В..

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Ларіна І.В. щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачі в оренду невитребувану земельну ділянку сіножаті та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розташованої за адресою: за межами населеного пункту, ділянка № 1328 на території Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області. А також, передати в оренду фізичній особі-підприємцю Ларіну Івану Вікторовичу невитребувану земельну ділянку за № 1328 площею 2,0542 га сіножаті кадастровий номер: 4421610100:06:001:0230, яка розташована за межами населених пунктів, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, до оформлення спадкоємцем права власності на земельну ділянку терміном на 7 (сім) років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду невитребуваної земельної ділянки сіножаті ФОП Ларіну І.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 05.03.2015 р. (з доповненням) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – обслуговування торгового кіоску ФОП Магомедову Х.Р.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Магомедова Х.Р. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Магомедову Хакіму Рамалдановичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5401, площею 0,0003 га, розташовану по вул. Побєди, район будинку 1, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – обслуговування торгового кіоску. А також, припинити інше речове право за № 9315553 від 01.04.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 05.03.2015 року (з доповненням) шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 05.03.2015 р. (з доповненням) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – обслуговування торгового кіоску ФОП Магомедову Х.Р.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Шевченко О.О. та Шапошніковій І.В. (сіножаті).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянок Шевченко О.О. та Шапошнікової І.В., власників сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємиць Шевченка Віктора Тихоновича відповідно до Свідоцтв про право на спадщину за законом зареєстрованих в реєстрі за № 413, 415 виданих 27.11.2019 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянкам Шевченко Ользі Олександрівні та Шапошніковій Ірині Вікторівні, власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006893, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1443 площею 1,8359 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у спільну часткову власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Шевченко О.О. та Шапошніковій І.В. (сіножаті)».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                        О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                    О.В. ФЕЩЕНКО

Read 739 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG