Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 31 жовтня 2019 11:43

Протокол №30 від 21.10.2019 (51 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 30

засідання постійної депутатської комісії
з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                                 „21 ” жовтня 2019 р.
                                                                                                                  14.00, каб. №12

 

На засіданні присутні 2 члена комісії: Мкртчян В.Г., Тілєєв А.О.

Відсутні 2 члена комісії: Зеленський А.А., Нікішин В.М.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В.

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 51 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В.

 

  1. Про надання права Кремінському міському голові видавати довіреності на представництво інтересів Кремінської міської ради, виконавчого комітету Кремінської міської ради, посадових осіб цих органів.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що з метою забезпечення належного представництва Кремінської міської ради, виконавчого комітету Кремінської міської ради, посадових осіб цих органів в судах, інших органах державної влади та місцевого самоврядування, підприємствах, установах, організаціях, враховуючи, що міський голова представляє територіальну громаду, раду та її виконавчий комітет у відносинах з державними органами, іншими органами місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності, громадянами, а також у міжнародних відносинах відповідно до законодавства пропонується надати право Кремінському міському голові Прокопенку Юрію Олексійовичу видавати довіреності на представництво інтересів Кремінської міської ради, виконавчого комітету Кремінської міської ради, посадових осіб цих органів в судах, інших органах державної влади та місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, підприємствах, установах та організаціях незалежно від форм власності.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання права Кремінському міському голові видавати довіреності на представництво інтересів Кремінської міської ради, виконавчого комітету Кремінської міської ради, посадових осіб цих органів».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» внести зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік (далі План) із змінами відповідно до рішень Кремінської міської ради від 30.01.19 року № 42/3 «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік» та від 24.04.2019 року № 44/1 «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік», а саме в пункті 5 Плану визначити строк підготовки проекту регуляторного акту ІV квартал, виключити з Плану пункти 6 та 7, доповнити План пунктом 8 та викласти його у новій редакції згідно з додатком 1 до проекту рішення.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення з додатком.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            В.Г. МКРТЧЯН

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                        А.О. ТІЛЄЄВ

Read 758 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG