Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 03 січня 2019 16:17

Протокол №52 від 28.12.2018 (межсесійне уточнення)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ 

ПРОТОКОЛ № 52 
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „28” грудня 2018 р.
                                                                                                              11.00, каб. 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Гнелицький К.С.

Відсутні 2 члена комісії: Несчетний А.А., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., заступник міського голови Макогон Н.М.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд бюджетних питань в міжсесійний період.

Інформація: заступника міського голови Макогон Н.М.

  1. Про уточнення показників міського бюджету на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.12.2018 № 934-р «Деякі питання розподілу у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», розпорядження голови Кремінської райдержадміністрації від 27.12.2018 року № 1544 «Про внесення змін до Кремінського районного бюджету на 2018 рік», листа фінансового управління Кремінської райдержадміністрації від 28.12.2018 року № 571 пропонується наступне:

  1. Збільшити планові показники загального фонду міського бюджету шляхом внесення змін до помісячного та річного розпису доходної та видаткової частини бюджету, а саме:

1.1. Збільшити планові показники доходної частини міського бюджету по КДК 41052300 «Субвенція з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» в грудні на загальну суму 42000 грн.

  1. Збільшити профіцит загального фонду міського бюджету в грудні на суму 42000 грн., напрямком використання якого визначити спрямування коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  2. Збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету в грудні на суму 42000 грн., джерелом покриття якого визначити залучення коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  3. 4. За рахунок збільшення дефіциту спеціального фонду міського бюджету збільшити планові асигнування видатків в грудні на загальну суму 42000 грн., в т.ч. по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7363 «Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» на загальну суму 42000 грн., в тому числі по наступному об’єкту:

«Придбання техніки і обладнання для Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області» на суму 42000 грн.

  1. Провести уточнення планових показників спеціального фонду міського бюджету шляхом перерозподілу та внесення змін до помісячного розпису видаткової частини бюджету, а саме:

5.1. Зменшити планові асигнування спеціального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7461 "Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету" КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» у березні на суму 420 грн. (Капітальний ремонт автодоріг, в т.ч. технагляд за виконанням робіт).

5.2. Збільшити планові асигнування спеціального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7363 «Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» в березні на суму 420 грн. для затвердження співфінасування по наступному об’єкту:

«Придбання техніки і обладнання для Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області» на суму 420 грн.

  1. Планово-фінансовому відділу апарату виконавчого комітету міської ради зміни до помісячних розписів провести у відповідності до наказу Державного казначейства України від 04 листопада 2002 року «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування місцевого бюджету» (зі змінами) та згідно наказу Міністерства фінансів України від 28.01.2002 року № 57 «Про затвердження документів, що застосовуються в процесі виконання бюджету».

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з пропозиціями щодо проведення уточнення планових показників загального та спеціального фондів міського бюджету на 2018 рік в міжсесійний період.

Прийнято одноголосно.

  

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.І. КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 727 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG