Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 21 грудня 2018 11:36

Протокол №43 від 11.12.2018 (41 сесія)

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 43
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                          „11” грудня 2018р.
                                                                                                              10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Всі члени комісії присутні.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 41 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу освіти Кремінської РДА стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради 25.04.2012 року № 24/14 та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування закладів освіти – Житлівської загальноосвітньої школи, яка розташована за адресою: сел. Житлівка, вул. Кооперативна, 2, а також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану по вул. Кооперативна, 2, сел. Житлівка площею 0,6974 га. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.01.2014 р. для обслуговування магазину – складу гр. Давидович І.А.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Давидович І.А. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Давидович Ірині Анатоліївні на земельну ділянку площею 0,0201 га, розташовану по вул. Східна, 98а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину-складу, а також припинити інше речове право за № 4912996 від 04.03.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 13.01.2014 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.01.2014 р. для обслуговування магазину – складу гр. Давидович І.А».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.01.2014 р. для обслуговування торгівельного павільйону гр. Давидович І.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Давидович І.А. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Давидович Ірині Анатоліївні на земельну ділянку площею 0,0031 га, розташовану по вул. Східна, 98а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгівельного павільйону, а також припинити інше речове право за № 4911653 від 04.03.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 13.01.2014 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.01.2014 р. для обслуговування торгівельного павільйону гр. Давидович І.А».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 22.04.2014 р. для ведення городництва гр. Драньову С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Драньова С.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Драньову Сергію Вікторовичу на земельну ділянку для ведення городництва, а також припинити інше речове право за № 11617256 від 13.10.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 22.04.2014 року шляхом укладання Угоди і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 22.04.2014 р. для ведення городництва гр. Драньову С.В».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 27.11.2013 р. для ведення городництва гр. Єршову В.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Єршова В.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Єршову Валерію Івановичу на земельну ділянку площею 0,1794 га, розташовану по вул. Підвільшанська, район садиби 218, м. Кремінна, для ведення городництва, а також припинити інше речове право за № 4008559 від 11.12.2013 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 27.11.2013 року шляхом укладання Угоди і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 27.11.2013 р. для ведення городництва гр. Єршову В.І» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 50 сесії міської ради 6 скликання № 50/18 від 18.06.2014 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування кладовища, розташовану в сел. Стара Краснянка, район залізничної зупинки Володіно і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 21.03.2016 р. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – складу гр. Колесникову В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Пржедецького Леоніда Семеновича діючого від імені Колесникова В.В. за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 50 виданої 21.01.2016 року щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Колесникову Віталію Володимировичу на земельну ділянку площею 0,0300 га, розташовану по пл. Кооперативна, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – складу, а також припинити інше речове право за № 13865057 від 25.03.2016 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 21.03.2016 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 21.03.2016 р. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – складу гр. Колесникову В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування КП «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання завідувача ВП «ЦРА № 49» стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради 15.08.2018 року № 37/13 та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська, 110 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування КП «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.03.2014 р. для ведення городництва гр. Чернишовій Т.Т. та гр. Левченко В.Т.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянок Левченко В.Т. та Чернишової Т.Т. щодо припинення права оренди землі по добровільній відмові та закінчення терміну дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати, Свідоцтво про смерть громадянки Вірченко П.Д. (серії І-ЕД № 408719 виданого Відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Кремінського районного управління юстиції у Луганській області від 08.08.2014 року № 269) та пропозицію припинити право оренди громадянці Левченко Валентині Трохимівні та громадянці Чернишовій Тетяні Трохимівні на земельну ділянку площею 0,0437 га, розташовану по вул. Тополина, район садиби 70, м. Кремінна, надану для ведення городництва, а також припинити інше речове право за № 5581490 від 29.04.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 24.03.2014 року шляхом укладання Угоди і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.03.2014 р. для ведення городництва гр. Чернишовій Т.Т. та гр. Левченко В.Т.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.03.2014 р. для сінокосіння гр. Чернишовій Т.Т. та гр. Левченко В.Т.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянок Левченко В.Т. та Чернишової Т.Т. щодо припинення права оренди землі по добровільній відмові та закінченням терміну дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та Свідоцтво про смерть громадянки Вірченко П.Д. (серії І-ЕД № 408719 виданого Відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Кремінського районного управління юстиції у Луганській області від 08.08.2014 року № 269) та пропозицію припинити право оренди громадянці Левченко Валентині Трохимівні та громадянці Чернишовій Тетяні Трохимівні на земельну ділянку площею 0,0510 га, розташовану по вул. Тополина, район садиби 70, м. Кремінна, надану для сінокосіння, а також припинити інше речове право за № 5582189 від 29.04.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 24.03.2014 року шляхом укладання Угоди і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.03.2014 р. для сінокосіння гр. Чернишовій Т.Т. та гр. Левченко В.Т.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.02.2014 р. для обслуговування закладу громадського харчування - кафе «Сказка» гр. Лопаті О.В. та гр. Шагієвій Ю.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянок Лопати О.В. та Шагієвої Ю.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Лопаті Ользі Володимирівні та громадянці Шагієвій Юлії Вікторівні на земельну ділянку площею 0,0159 га, розташовану по пл. Красна, 14, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладу громадського харчування – кафе «Сказка» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.02.2014 р. для обслуговування закладу громадського харчування - кафе «Сказка» гр. Лопаті О.В. та гр. Шагієвій Ю.В.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – установки рекламних щитів Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою встановлення рекламних щитів Кремінської міської ради пропонується надати дозвіл Кремінській міській раді, юридична адреса: м. Кремінна, пр. Дружби, 13, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, площею по 0,0009 га. для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – установки рекламних щитів, розташованих по пр. Дружби, м. Кремінна та перехрестя вул. Харківська та Донецька, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – установки рекламних щитів Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, враховуючи правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Тодосовій Д.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Тодосової Д.С. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, довідку КП «Кремінське РБТІ» від 16.10.2018 р. №14 та пропозицію надати дозвіл громадянці Тодосовій Діані Сергіївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Костянтина Запорожця, 52, м. Кремінна, площею не більше 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Тодосовій Д.С.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.03.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – магазину автозапчастин ФОП Клюєву В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Клюєва В.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Клюєву Віктору Володимировичу на земельну ділянку площею 0,0239 га, розташовану по пл. Кооперативна, 12/2, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.03.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – магазину автозапчастин ФОП Клюєву В.В.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Шепуновій А.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Шепунової А.В., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 11.07.2018 р. № 36/15, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянці Шепуновій Анастасії Володимирівні у встановлених межах земельну ділянку площею 920 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Красна, 50, а також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Шепуновій А.В.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Шульц Н.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Шульц Н.В. щодо виділення земельної ділянки для встановлення МАФ і укладання договору сервітуту на земельну ділянку для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.08.2018 р. № 274, паспорт прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та пропозицію надати дозвіл громадянці Шульц Наталії Вікторівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Шевченко, район будинку 10, м. Кремінна, площею 0,0035 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Шульц Н.В.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в приватну власність гр. Ямпольській М.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Ямпольської М.М. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки яка знаходиться в постійному користуванні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ЛГ № 2050000132, з послідуючою передачею в приватну власність, Свідоцтво про смерть громадянина Ямпольського М.Г. (серії І-ЕД № 505541 виданого Кремінським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Луганській області 31.07.2017 року № 340) та пропозицію надати дозвіл громадянці Ямпольській Марії Миколаївні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Кутузова, 17, м. Кремінна, площею 0,0750 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в приватну власність гр. Ямпольській М.М.

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                   О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                О.В. ФЕЩЕНКО

Read 924 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG