accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 вересня 2021 09:21

Свято Першого дзвоника

1 вересня в нашій громаді традиційно пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив усіх про початок нового шкільного року.

Сьогодні ні один навчальний заклад не залишився без почесних гостей. Наприклад, Кремінський ліцей № 2 особисто відвідав і привітав усіх Кремінський міський голова Володимир Струк.

День Знань знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів в шкільній праці. Це зустріч з учителями та друзями по шкільній парті, нові друзі, знайомство з новими шкільними предметами, подорож до невідомого і цікавого.

Перший дзвоник – це хвилююча подія для наших першокласників. Цього року вперше переступили поряг школи 222 учня Кремінної. На шляху Країни Знань на них чекає перший дзвоник, перша вчителька, перший урок, перший навчальний рік.Тож нехай він буде щасливим, творчим, сповненим здобутками у навчанні.

Для одинадцятикласників навчальний рік буде останнім, за яким на них чекає доросле життя. Через рік кожен з 87 випускників наших шкіл підуть своїми, особисто обраними дорогами, щоб творити свою, нову і квітучу Україну.

Наші школи та вчителі підготувались, щоб наповнити своїх учнів новими знаннями, прагненнями, щоб вони набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Read 357 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG