accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 06 квітня 2021 11:45

Пробація - це ефективний помічник громади, який дбає про безпеку людей

Днями за ініціативи начальника Кремінського районного відділу філії Державної установи «Центру пробації» в Луганській області майора внутрішньої служби Дмитра Цегельника відбулась робоча зустріч з начальником управління внутрішнього контролю та аудиту Кремінської міської ради Сергієм Сафо з метою ефективної взаємодії з новоствореними громадами.
Під час робочої зустрічі обговорювались напрямки діяльності органу пробації та начальником Кремінського районного відділу було нагадано про важливість розроблення та затвердження цільових програм підтримки діяльності органу пробації, з метою покращення всебічної профілактичної роботи з засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, створення умов для їх виправлення та ресоціалізації, та запобігання скоєнню ними нових кримінальних правопорушень.
Зустріч пройшла цікаво та результативно. Було досягнуто спільних домовленостей на подальшу плідну співпрацю.
«Пробація – це альтернатива позбавленню волі, що передбачає відбування засудженими покарання в громаді без ізоляції від суспільства. Тільки спільними зусиллями органів пробації та органів місцевої влади можна досягнути мети пробації – створити більш безпечне суспільство», - наголосив в ході зустрічі начальник Кремінського районного відділу Дмитро Цегельник.
 

Черепня Вікторія
фахівець (з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації)
Кремінського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області

Read 862 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG