accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 09 травня 2023 20:37

День пам’яті та примирення у Луганському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

Неодмінно ще зберемося у Кремінній!

Вже вдруге День пам’яті та примирення в Україні проходить в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Та попри всі виклики й труднощі, українці приділяють належну увагу цим пам’ятним датам. Так, ліцеїсти та педагоги Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», який уже двічі є «переселенцем», 8 травня 2023 року вшанували памʼять жертв Другої світової війни хвилиною мовчання та переглянули тематичний фільм.

А пізніше до військового навчального закладу, який тимчасово перемістився до міста Березань, завітали давні друзі: заслужена артистка України, співачка, телеведуча, волонтерка Анжеліка Рудницька; начальник управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської облдержадміністрації Аліна Адамчук; заступниця начальника Кремінської міської військової адміністрації Наталія Макогон. Поважних гостей радо зустрічав начальник ліцею, бригадний генерал Валерій Ємбаков.

І ця зустріч видалася надзвичайно теплою, душевною та зворушливою, наче вдома побували. Наталя Макогон привезла для ліцеїстів солодощі, керівнику закладу передала пам’ятний сувенір від кремінян. А ще, за сприяння керівництва Кремінської міської військової адміністрації та за підтримки закордонних волонтерів, до ліцею приїхав вантажний бус, який тепер працюватиме для потреб навчального закладу!

Ліцеїсти поділилися тим, що дуже сумують за Кремінною, де розміщувався найпрестижніший заклад військової підготовки європейського зразка. Але ніхто з них не засмучується, бо всі впевнені: ми обов’язково ще зустрінемося вдома.

Read 108 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG