accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 10 лютого 2023 19:57

Колишня посадовиця Кремінської міськради співпрацює з окупантами - їй повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури повідомлено про підозру у колабораційній діяльності очільниці підрозділу створеної у місті окупаційної адміністрації рф (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
Слідством встановлено, що на співпрацю із російськими загарбниками пішла колишня начальниця відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології, благоустрою та комунального майна.
Вона продовжила роботу на аналогічній посаді у так званому «органі влади» та сприяє впровадженню окупаційного режиму держави-агресора.
Окупанти призначили жінку керувати «управлінням ЖКГ, відновлення, містобудування, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення адміністрації Кремінського району лнр».
Підозрювана обіймає посаду, пов’язану з виконанням адміністративно-господарських функцій, у незаконному органі влади, створеному на тимчасово окупованій території Луганщини.
Її оголошено у розшук та на цей час вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
Експосадовиці загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком від 10 до 15 років та з можливою конфіскацією майна.
Досудове розслідування здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

(за матеріалами Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури)

Read 125 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG