accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 30 вересня 2022 13:28

Щодо можливості придбання облігацій внутрішньої державної позики «Військові облігації»

Порядок придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації” засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 р. № 1034 «Деякі питання реалізації подачі заявки на придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації” засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг» затверджено відповідний Порядок щодо їх придбання.

Для формування заявки особі необхідно:

  • установити мобільний додаток Порталу Дія (Дія) на електронному носії, критерії якого підтримують його використання, та пройти електронну ідентифікацію та автентифікацію;
  • обрати у мобільному додатку Порталу Дія (Дія) послугу “Військові облігації”;
  • обрати фінансову установу, в якій особа має намір придбати облігації;
  • відкрити поточний рахунок “єПідтримка” для виплати номінальної вартості та відсоткового доходу за облігаціями та/або перевірити номер поточного рахунка (за стандартом IBAN), інформація щодо якого передана банком та який наявний у мобільному додатку Порталу Дія (Дія).

За бажанням особи для виплати номінальної вартості та відсоткового доходу за облігаціями вона може відкрити поточний рахунок за допомогою Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія). Відкриття поточного рахунка, проведення розрахунків у грошових коштах за купівлю, погашення облігацій та виплата доходу здійснюється відповідно до вимог нормативно-правових актів Національного банку та умов договору, укладеного між банком і особою.

Після розгляду заявки та перевірки відомостей про особу фінансовою установою особі автоматично надходить повідомлення засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія), про результати обробки її заявки фінансовою установою.

З повним текстом Постанови КМУ можна ознайомитись на сайті Верховної ради України за посиланням:

Деякі питання реалізації подачі... | від 16.09.2022 № 1034 (rada.gov.ua)

Більш детально про "Військові облігації": https://bonds.gov.ua/.

Відділ економіки, торгівлі та регуляторної політики Кремінської МВА

Read 395 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG