accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 17 червня 2022 18:53

Моніторинг грантових конкурсів щодо гуманітарної допомоги мешканцям Кремінської громади, які тимчасово перемістилися в населені пункти України

Кремінська міська військова адміністрація постійно проводить моніторинг грантових конкурсів та звертається до благодійних організацій з проханням надати гуманітарну допомогу мешканцям Кремінської громади, які тимчасово перемістилися в населені пункти різних областей України. Так, наприклад, минулого тижня ми направили запити на два благодійні фонди по 14 областях.

Надання гуманітарної допомоги в містах і селах різних регіонів нашої держави здійснюється через координаторів Кремінщини, призначених відповідним розпорядженням начальника військової адміністрації. Їх першочерговим завданням є координація переселенців по закріплених областях, зокрема, виявлення таких осіб, визначення їхніх потреб, забезпечення гуманітарною допомогою та вирішення інших проблемних питань, пов’язаних з життям не вдома.

На сьогодні вже надано 53 продовольчих пакети по Черкаській області (координатор Микита Горбатенко), наразі триває закупівля товару для видачі допомоги по населених пунктах Рівненської області (м.Березне, м. Сарни та смт. Клевань – всього 98 осіб). В подальшому очікуємо допомогу по інших областях.

Також за координаційної підтримки військової адміністрації громадською організацією «Освітня лабораторія сприяння протидії біозагрозам» подано заявку-проект на участь у грантовому конкурсі «Підтримка сталості та розвитку організацій у часи війни» Zagoriy Foundation в напрямку надання гуманітарної допомоги вимушено переміщеним кремінянам, що тимчасово мешкають в населених пунктах Рівненської та Волинської областей.

Робота триває.

Read 306 times
Kremins'ka TG