accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 03 червня 2022 11:07

День області 2022

Шановні земляки!

Сьогодні наша рідна земля, наш любий дім, дорога серцю Луганщина відзначає 84-й День народження!

Попри нелегкі випробування, які останнім часом випадали на долю нашого регіону, ми жили, ми працювали, ми розвивалися. Лише за 2020-2021 роки відбулася наймасштабніша відбудова доріг Луганщини. Були модернізовані школи і дитячі садочки, збудовані нові сучасні спортивні об’єкти та майданчики, відремонтовані лікарні.

А як ми святкували День області! Останнім часом обласний фестиваль «Луганщина – це Україна!» проходив на мальовничій кремінській землі, на березі річки Красної. Це були неперевершені та яскраві заходи!

На жаль, уже протягом 100 днів всі наші мрії та здобутки цинічно знищуються. Але я вірю в наших сміливих людей, вірю у ЗСУ і точно знаю, що ми вистоїмо, переможемо і відродимося!

Після перемоги ми вшануємо пам'ять кожного героя, який віддав своє життя за оборону та звільнення нашого краю, пам'ять кожного жителя, чиє життя забрала ця кривава війна.

Тому сьогодні хочу побажати такої впевненості і віри в нашу перемогу всім жителям Луганської області! Міцного здоров’я вам, родинного благополуччя, добробуту, процвітання та здійснення всіх життєвих сподівань!

Ми обов’язково все повернемо! Луганщина – це Україна! Зі святом!

Начальник Кремінської міської військової адміністрації
Олександр ДУНЕЦЬ

Read 374 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG