accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 31 травня 2022 09:07

Свято Останнього дзвоника 2022

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для 2129 школярів Кремінської громади він сповіщає про початок відпочинку на канікулах. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу вашого навчання.

Для вас, наші 87 випускників 11-х класів та 206 випускників 9-х класів, цей дзвоник справді є останній у рідній школі. І хай він дистанційний, та емоції від цього ще сильніші. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, насичений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте свої здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої країни! В цей непростий для нашої громади, для Луганщини та держави час віримо, що ви будете сприяти перемозі України та докладете всіх зусиль для відновлення та розбудови нашої рідної громади.

Попереду у вас, дорогі наші випускники, нові вершини та нові досягнення, і перше з них - успішна здача Національного мультипредметного тесту. Впевнений, що ви складете його на високому рівні. А потім - студентство та непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх дітей та вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Дякую вчителям за самовіддану працю, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення! Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів, сімейного благополуччя, міцного здоров’я та миру!

Начальник
Кремінської міської військової адміністрації            Олександр ДУНЕЦЬ

Read 407 times
Kremins'ka TG