accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 10 травня 2022 14:37

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід зможуть отримати не лише релоковані, а й інші роботодавці

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці повідомляє про розширення реалізації проєкту Державної служби України з питань праці щодо консультаційної підтримки релокованих підприємств на всі регіони України та усі категорії суб’єктів господарювання, що продовжують свою діяльність в умовах війни.

Тепер усі роботодавці зможуть отримати консультації, зокрема з питань організації трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг, розслідування нещасних випадків в умовах воєнного стану тощо.

Звернутися за допомогою і отримати її у зручній формі може кожен суб’єкт господарювання, що здійснює свою діяльність на території України. Для цього достатньо на інформаційному порталі відвідати розділ «Консультаційна підтримка роботодавців» (https://pratsia.in.ua) і залишити заявку на отримання консультативної допомоги. Після цього спеціалісти Держпраці зв’яжуться із контактними особами для уточнення форми надання допомоги чи відповіді на питання, що турбують роботодавця.

Більше корисної інформації можна отримати на офіційних сайтах Державної служби України з питань праці (https://dsp.gov.ua) та Міжрегіонального управління (https://smu.dsp.gov.ua).

Read 220 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG