accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 14 лютого 2022 13:03

Кремінські воїни-інтернаціоналісти відвідали могили бойових побратимів

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. З нагоди цієї пам’ятної дати у Кремінській громаді, традиційно, проходить низка заходів, на яких мешканці громади і ветерани війни в Афганістані віддають шану померлим побратимам. Зокрема, об’їжджають могили загиблих та померлих в мирний час земляків.

І сьогодні таку поїздку було організовано за підтримки Кремінської міської ради. На новому соціальному автобусі, який не так давно придбала громада, члени спілки ветеранів прикордонних військ «Кордон» (голова Михайло Шульц) разом з Кремінським міським головою Володимиром Струком побували на кладовищах Діброви, Червонопопівки, Житлівки і Кремінної.

Дорогою спілкувалися, мер запитував у воїнів-«афганців», що сьогодні їх хвилює.

«Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста. Спасибі вам за мужність і героїзм!», - сказав міський голова Володимир Струк.

До могил поклали квіти, з сумом поіменно згадували померлих, їхні біографії, а потім пом’янули хвилиною мовчання.

15 лютого відвідування могил продовжиться. А біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам у Кремінній відбудеться покладання квітів.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих, вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах…

Read 366 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG