accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 грудня 2021 13:57

Відбулася чергова сесія Кремінської міської ради

Сьогодні, у залі засідань Кремінської міської ради, відбулася чергова, 12 сесія, на якій було розглянуто 92 питання. Ключове питання - бюджет на 2022 рік, який було прийнято.

Також депутати проголосували за затвердження низки програм, до деяких діючих програм внесли зміни. Підтримали ряд майнових питань, в тому числі, передали майно на баланс ДП «Кремінське Комгосподарвство» КП «Кремінна-Комунсервіс» з балансу КП «Червонопопівський благоустрій», було вирішено припинити діяльність останнього; безоплатно прийняли у комунальну власність громади будівлю Сєвєродонецької районної ради тощо.

У розділі про бюджет також затвердили програми, в тому числі, Програму розвитку малого і середнього підприємництва, Програму соціально-економічного та культурного розвитку, Програму забезпечення безоплатною допомогою населення Кремінської громади та інші. Розглянули цілий блок земельних питань.

Нагадаємо, 15 грудня Кремінська міська рада провела громадські слухання щодо проекту бюджету Кремінської міської територіальної громади на 2022 рік. Також напередодні сесії всі питання порядку денного були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій.

У розділі «Різне» депутати порушили проблему незаконного випуску і розповсюдження інформаційної листівки «Наша Кременщина», яка публікує антирекламу діючої влади. Вирішили звернутися до відповідних органів, щоб вони викрили авторів «газети» та з’ясували, у якій типографії вона друкується.

Read 567 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG