Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 квітня 2021 16:05

Кремінська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Відповідно до Закону України «Про культуру» управління освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Кремінський районний будинок культури».

Основні вимоги до кандидатів: громадянин України, який має повну вищу освіту відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи у сфері культури не менше 3 років, або загального стажу роботи не менше 5 років, або досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі подаються такі документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», автобіографія з відомостями про дату і місце народження, про громадянство, про освіту, трудову діяльність, громадську роботу, про наявність чи відсутність судимості, копії

  • документа, який посвідчує особу громадянина України,
  • трудової книжки,
  • документів про освіту,
  • два рекомендаційні листи довільної форми,
  • мотиваційний лист довільної форми,
  • програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Перелік документів, зазначених у частині другій ст. 21 Закону України «Про культуру» є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення на поштову адресу управління освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради: 92905 м. Кремінна, вул. Банкова, 2, а також на електронну адресу : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Початок формування конкурсної комісії з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 2-24-78.

Звертатися за адресою: м. Кремінна, вул. Банкова, 2.

Read 421 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG