Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 23 квітня 2020 13:20

Запрошення до участі у конкурсі в рамках проєкту «Створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в м. Кремінна Луганської області»

КРГО «Кремінська бізнес-асоціація» в рамках проєкту «Створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в м. Кремінна Луганської області» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт з капітального ремонту нежитлового приміщення у межах мікропроєкту.

Детальна інформація щодо переліку робіт та матеріалів доступна за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1tUcmcZCbb_jWK3m7X5EBUq5D6i9gS6Hc?usp=sharing

Адреса об’єкту: 92905, Луганська обл. м.Кремінна, пров. Бульварний, 1А.

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід проведення подібних робіт/ надання товарів чи послуг.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати адресою: 92905, Луганська обл., м. Кремінна, проспект Дружби, 15/1.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій та в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 10 години 12 травня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за вищезазначеною адресою або за телефоном: 0509291705.

Read 671 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG