Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 24 грудня 2019 15:45

Тренінг з питань місцевої демократії та прав людини (м.Дніпро)

Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи в рамках проекту «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні» запрошує студентів професійно-технічних навчальних закладів або студентів 1-2 року навчання вищих навчальних закладів віком від 18 до 22 років (за наявністю базових знань з прав людини та місцевої демократії) взяти участь у тренінгу з питань місцевої демократії та прав людини, який відбудеться 27-31 січня 2020 року в м. Дніпрі.

Метою заходу є проведення освітніх заходів з питань дотримання прав людини і запровадження стандартів місцевої демократії, а також сприяння зміцненню потенціалу молоді зі східних областей України, мотивуючи їх до більш активної участі у процесі прийняття рішень на місцевому рівні та повної реалізації своїх прав і свобод.

Рада Європи покриває витрати учасників на проживання, транспорт та харчування.

Для участі у тренінгу заповніть аплікаційну форму та відправте її на електронну пошту Кремінської міської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши в темі листа «Заявка на тренінг 27-31 січня м. Дніпро».

Read 939 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG