Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 27 серпня 2021 11:45

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повна назва документа державного планування: проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2022-2023 роки (далі – Програма). Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Кремінська міська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочато з дня її оприлюднення, а саме 28.08.2021 на сайті Кремінської міської ради та триватиме до 11.09.2021.

Відповідно до ст. 12 зазначеного закону громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Отримати додаткову інформацію можна за адресою: кабінет №25, проспект Дружби, 13, м. Кремінна, Луганська обл. або за тел.: (06454) 2-16-42.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми подаються до відділу житлово-комунального з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Кремінської міської ради. Відповідальна особа: начальник відділу житлово-комунального з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Кремінської міської ради Ірина Китайгора (контактні дані: (06454) 2-16-42; E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто до
11.09.2021. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Read 307 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG