Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 27 квітня 2021 16:21

2021/114. Про стан військового обліку на території Кремінської територіальної громади у 2020 році та завдання щодо його поліпшення у 2021 році

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

«27» квітня 2021 року

Кремінна

№ 03-01/114

Про стан військового обліку на території Кремінської територіальної громади у 2020 році та завдання щодо його поліпшення у 2021 році

 

З метою забезпечення функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку i за дотриманням ними встановлених правил військового обліку, своєчасного бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами i організаціями на період мобілізації та на воєнний час, завчасної підготовки кадрів для заміни військовозобов’язаних, які підлягають призову у разі мобілізації, та у відповідності до інформації щодо стану військового обліку на території громади, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних» (далі – Порядок), від 04 лютого 2015 року № 45 ДСК «Про затвердження Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час», від 11 січня 2018 № 12 ДСК «Про внесення змін до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час», керуючись ст. 17, ст. 18, ст. 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», п. 1 ч. 1 ст. 36, ч. 4 ст. 42, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Взяти до відома інформацію Рубіжансько – Кремінського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки про стан військового обліку на території Кремінського району Луганської області за 2020 рік (додаток 1).
  2. Затвердити перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2021 році на території Кремінської громади (додаток 2) та рекомендувати державним органам, Рубіжансько-Кремінському об’єднаному міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, підприємствам, установам, організаціям та навчальним закладам виконання зазначених заходів.
  3. Затвердити план проведення перевірок Рубіжансько-Кремінським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки стану військового обліку на території Кремінської територіальної громади 2021 рік (додаток 3).
  4. Затвердити план звірок облікових даних призовників і військовозобов’язаних Рубіжансько-Кремінським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки з обліковими даними державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій на території Кремінської територіальної громади у 2021 році (додаток 4).
  5. Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, забезпечення функціонування системи військового обліку на території Кремінської територіальної громади на 2021рік (додаток 5).
  6. Затвердити склад комісії з перевірки стану військового обліку на території Кремінської територіальної громади на 2021 році (додаток 6).
  7. Відділу внутрішньої політики, преси та інформації міської ради забезпечити інформаційний супровід функціонування системи військового обліку, створення інформаційних медійних продуктів (телевізійних передач, інформаційних статей в засобах масової інформації).
  8. Відділу персоналу міської ради забезпечити ведення персонального військового обліку призовників і військовозобов’язаних, які працюють в Кремінській міській ради, відповідно до вимог законодавства з військового обліку.
  9. Відділу державної реєстрації та дозвільних процедур управління «Центр надання адміністративних послух» до 05 числа надавати повідомлення до Рубіжансько-Кремінського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки про реєстрацію, ліквідацію підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Кремінської міської ради
  10. Відділу з військового обліку до 01 березня надавати повідомлення Рубіжансько-Кремінському об’єднаному міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки щодо підприємств, установ і організацій на територіїКремінської громади, які залучаються до виконання мобілізаційних завдань (замовлень) в особливий період, на підставі інформації отриманої від органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування та підприємств, установ і організацій згідно додатку 7 Порядку.
  11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на т.в.о. заступника з питань діяльності виконавчих органів міської ради Г.А. Дзивульського.

 

Секретар міської ради                   Володимир БАБУШКІН

Read 350 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG