Print this page
Четвер, 11 лютого 2021 16:47

2021/36 Про затвердження актів приймання – передачі паспорту громадянина України з безконтактним електронним носієм та паспорта громадянина України для виїзду за кордон

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 11 лютого 2021 року

Кремінна

№ 03-01/36

Про затвердження актів приймання –
передачі паспорту громадянина України
з безконтактним електронним носієм та
паспорта громадянина України для
виїзду за кордон у зв’язку з неотриманням
у встановлені законодавством строки до
Кремінського РВ УДМСУ в Луганській
області на зберігання

 

З метою запобігання порушення строків у сфері надання адміністративних послуг щодо оформлення документів, що посвідчують особу, відповідно до п. 98 Постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 року № 302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України», п. 80 Постанови Кабінету Міністрів України 07 травня 2014 року № 152 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Затвердити акти приймання-передачі паспорту громадянина України з безконтактним електронним носієм та паспорту громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з неотриманням у встановлені законодавством строки до Кремінського РВ УДМС України в Луганській області на зберігання відповідно до додатків 1, 2.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Макогон Н.М.
  3. Розпорядження міського голови від 19 січня 2021 року № 03-01/16 вважати таким, що втратило чинність.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 194 times