Print this page
Середа, 07 квітня 2021 14:10

2021/80 Про затвердження складу Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

«06» квітня 2021 року

 Кремінна

 № 03-01/80

Про затвердження складу Координаційної
ради з питань сім’ї, ґендерної рівності,
демографічного розвитку, запобігання та
протидії домашньому насильству,
насильству за ознакою статі та протидії
торгівлі людьми, впровадження Порядку
денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення надання жінкам і чоловікам рівних прав та можливостей, а також на виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року, на підставі рішення сесії міської ради від 26.02.2021 № 5/10 про Положення Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, впровадження Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека»:

 

  1. Затвердити склад Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, впровадження Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека» (додається).
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на т.в.о. заступницю Кремінського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Макогон Наталію, уповноважену особу з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у Кремінській міській раді.

 

Міський голова                            Володимир Струк

Read 389 times