Print this page
Четвер, 15 червня 2017 17:20

2017 Про знищення амброзії полинолистої на території м. Кремінна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від «15 » червня 2017 року                                                 № 03-01/70

м. Кремінна

 

Про знищення амброзії полинолистої
на території м. Кремінна.

 

З метою знищення вогнищ небезпечного карантинного бур’яну – амброзії полинолистої, та попередження її розповсюдження, захисту здоров’я населення Кремінської територіальної громади, захисту та збереження землі і рослинного світу керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1.Керівнику КП « КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» на територіях, які обслуговуються його підприємством організувати проведення комплексних заходів по знищенню вогнищ карантинного бур’яну амброзії полинолистої.

2.Керівникам об’єктів економічної діяльності незалежно від форми власності провести на підпорядкованих їм підприємствах роботу по знищенню карантинного бур’яну – амброзії полинолистої на власних та закріплених за ними територіях.

3.Депутатам міської ради, головам вуличних та домових комітетів шляхом подвірного обходу провести роз’яснювальну роботу серед населення приватного сектору та державного жилого фонду про шкоду карантинного буряну – амброзії полинолистої та необхідності її знищення біля будинків, дворів , на прилеглих та закріплених територіях.

4.Членам міської територіальної громади, що мешкають в приватному секторі – виконати роботи по знищенню амброзії полинолистої біля будинків, та на прилеглих до двору територіях.

5.Довести дане розпорядження до відома керівників підприємств, депутатів міської ради, голів вуличних та будинкових комітетів, до відома населення Кремінської міської ради через засоби масової інформації.

6.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань ЖКГ, транспорту, зв'язку, будівницва, земельних відносин, охорони довкілля Дзивульського Г. А.

 

Міський голова                                                 Ю.О.Прокопенко

Read 931 times