Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 30 серпня 2021 08:31

661. Про затвердження протоколу конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міськради і оголошення додаткового конкурсу

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

27 серпня 2021 року

Кремінна

№661

Про затвердження протоколу
конкурсу з визначення виконавця послуг
з вивезення побутових відходів
на території Кремінської міської ради
і оголошення додаткового конкурсу

 

На виконання рішення Кремінської міської ради від 05.06.2019 № 46/3 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради», відповідно до рішення виконкому міської ради від 13.07.2021 № 500 «Про оголошення конкурсу, затвердження конкурсної документації та складу конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради», враховуючи рішення конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради, керуючись ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради від 20 серпня 2021 року.
    Додаток 1 – 2 арк.
  2. Визначити виконавцем послуг з вивезення та захоронення побутових відходів за лотом № 1 ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРВТО» КП «КРЕМІННА КОМУНСЕРВІС» строком на 12 місяців.
  3. Оголосити додатковий конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради за лотом №2 і лотом №3.
  4. Встановити термін подання конкурсних пропозицій не менше ніж 30 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.
  5. Призначити дату проведення конкурсу 12 жовтня 2021 року, 9 00.
  6. Організатору конкурсу забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу у ЗМІ та на офіційному сайті міської ради.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Дзивульського Г.А.

 

Т.в.о. заступника міського голови                   Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 225 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG