Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 12 травня 2021 11:41

306. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«05» травня 2021 року

 Кремінна

 № 306

Про надання малолітній
ХХХ, ХХХ р. н., статусу дитини,
яка постраждала внаслідок воєнних
дій та збройних конфліктів

 

Розглянувши заяву гр. ХХХ про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, її малолітній ХХХ, ХХХ р. н., (свідоцтво про народження серії ХХХ № ХХХ, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Кремінського районного управління юстиції у Луганській області ХХХ), які проживають за адресою: вул. ХХХ, буд. ХХХ, кв. ХХХ, м. Кремінна Луганської області, враховуючи протокол комісії з питань захисту прав дитини від 29.04.2021 № 4, відповідно до ст. 30 Закону України «Про охорону дитинства» та Закону України «Про захист персональних даних», п.п. 3, 5, 10 Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268, Переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 02.12.2015 № 1275, керуючись ст.ст. 34, 40, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виходячи з інтересів дитини, виконавчий комітет Кремінської міської ради Луганської області

ВИРІШИВ:

  1. Надати малолітній ХХХ, ХХХ р. н., як такій, що зазнала психологічного насильства, моральних та психологічних страждань, що не потребують доведення, які віна перенесла внаслідок її проживання в м. Кремінна Луганської області, яке віднесено до переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради Макогон Н.М.

 

Міський голова                              Володимир СТРУК

Read 190 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG