Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 жовтня 2021 09:47

745. Про затвердження протоколу постійної громадської комісії з житлових питань

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

29 вересня 2021 року

Кремінна

№745

Про затвердження протоколу постійної
громадської комісії з житлових питань

 

            Розглянувши протокол № 5 від 24.09.2021 засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.п. 8, п. б ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол № 5 від 24.09.2021 постійної громадської комісії з житлових питань при виконкомі Кремінської міської ради.
    Додаток – 5 арк.
  2. Взяти на квартирний облік:

2.1 Левковича Олексія Володимировича, 07.08.1974 р.н., у складі сімї – 4 особи, на пільгову чергу, для першочергового отримання житла, як учасника бойових дій, та як такий, що потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом першочергового отримання житла: підпункт 4 пункту 44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.14 ч.1 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;

2.2 Мухіна Максима Вадимовича, 13.06.2004 р.н., у складі сімї – 1 особа, на пільгову чергу, для позачергового отримання житла, як дитину-сироту, та як такого, що потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом першочергового отримання житла: підпункт 3 пункту 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.5 ч. 1 ст.46 Житлового кодексу Української РСР;

2.3 Перетятко Владіславу Володимирівну, 02.05.1986 р.н., у складі сімї – 4 особи, до загальної черги як таку, що потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР;

  1. Зняти з загальної черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради Осіпова Дмитра Олександровича, 12.12.1989 р.н. на підставі п.1 ч.1 ст.40 Житлового кодексу Української РСР.
  2. Затвердити списки громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку житла при виконкомі Кремінської міської ради станом на 01.10.2021.:

- загальна черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради станом на 01.10.2021. згідно додатку 1 – 132 особи;
- позачергова черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради станом на 01.10.2021 згідно додатку 2 – 36 осіб;
- першочергова черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради станом на 01.10.2021 згідно додатку 3 – 28 осіб.

  1. Начальнику відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном міської ради внести відповідні данні до реєстру обліку потребуючих поліпшення житлових умов згідно п. 2,3, даного рішення.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітету Кремінської міської ради – начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Китайгору І.О.

 

Т.в.о. заступника міського голови
з питань діяльності виконавчих органів                   Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 190 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG