Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 10:50

10/7. Про запровадження повідомної реєстрації колективних договорів і угод

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

03.09.2021 року

Кремінна

№10/7

Про запровадження повідомної реєстрації
колективних договорів і угод

 

         З метою реалізації державної політики в сфері праці, керуючись ст. 15 Кодексу законів про працю України, ст. 9 Закону України «Про колективні договори і угоди», Порядком повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115 (зі змінами), Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Запровадити в Кремінській міській раді повідомну реєстрацію колективних договорів і територіальних угод.
  2. Уповноважити начальника відділу персоналу Кремінської міської ради ГОЛОВЧЕНКО МАРІЮ МИКОЛАЇВНУ на реєстрацію колективних угод та договорів.
  3. Уповноважити начальника відділу соціального захисту населення Кремінської міської ради СИЧОВУ ОЛЬГУ ВОЛОДИМИРІВНУ на реєстрацію колективних угод та договорів.
  4. Посадовим особам зазначеним у пунктах 2, 3 даного рішення забезпечити здійснення реєстраційних дій у відповідності до Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                    Володимир СТРУК

Read 226 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG