Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 липня 2021 08:39

9/13. Про безоплатне прийняття на баланс Кремінської міської ради майна Новоайдарської районної громадської організації «Світанок»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕВ'ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

28 липня 2021 року

Кремінна

№ 9/13

Про безоплатне прийняття на баланс
Кремінської міської ради майна
Новоайдарської районної
громадської організації «Світанок»

 

Розглянувши лист голови Новоайдарської громадської організації «Світанок» від 05.05.2021р. №3 про прийняття на баланс Кремінської міської ради генератора від Новоайдарської ГО «Світанок» відповідно до ст. 24 Закону України «Про громадські об'єднання», керуючись ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Безоплатно прийняти на баланс Кремінської міської ради генератор Новоайдарської громадської організації «Світанок», придбаний в рамках проекту «Підвищення спроможності РГГБСЗ у вирішенні проблем та усуненні факторів, що негативно впливають на стан громадської безпеки та соціальної згуртованості», згідно акту приймання-передачі малоцінних необоротних матеріальних активів.
  2. Процедуру приймання – передачі майна провести у відповідності до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово – комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 245 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG