Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 червня 2021 10:47

8/51. Про передачу в оренду нерозподілених земельних часток (паїв) (із земель колишнього КСП «Діброва»)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«24» червня 2021 року

Кремінна

№8/51

Про передачу в оренду нерозподілених земельних часток (паїв) громадянину --
(із земель колишнього КСП «Діброва»)

 

Розглянувши заяву громадянина -- щодо передачі в оренду нерозподілених земельних часток (паїв) пасовища, керуючись ст.ст. 12, 83 та розділом Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, ст. 287, 288 Податкового кодексу України, ст. 33 Закону України “Про оренду землі”, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням 7 сесії Кремінської міської ради 8 скликання від 06.05.2021 р. № 7/32 “Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської територіальної громади”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати в оренду громадянину --, який мешкає за адресою: --, нерозподілені земельні частки (паї) пасовища загальною площею 3,0 га, в контурі № 57, яка розташована за межами населених пунктів, на території Кремінської територіальної громади із земель колишнього КСП «Діброва», до оформлення власниками сертифікатів права власності на земельну ділянку терміном на 7 (сім) років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Встановити з дати укладання договору оренди землі річну орендну плату за земельну ділянку в розмірі 9% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з застосуванням наступної індексації згідно нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду ставки орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.
  3. Встановити такі обмеження і обтяження використання земельних часток (паїв):

3.1. Умови додержання природоохоронних вимог;

3.2. Заборона на провадження інших видів діяльності;

3.3. Заборона на самовільну зміну цільового призначення земельних частко (паїв) і ландшафту.

  1. Орендарю:

4.1. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

4.2. У місячний термін укласти Договір оренди земельної частки (паю), провести у встановленому законом порядку його реєстрацію.

4.3. У п'ятиденний термін після реєстрації Договору надати його до Головного управління ДПС у Луганській області.

  1. По закінченню терміну договору оренди землекористувач зобов'язаний провести роботи по поновленню або приведенню до придатного стану для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  2. Відділу із земельних питань та природних ресурсів міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору оренди землі та проведення реєстрації договору.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 246 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG