Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 14 травня 2021 09:39

7/47. Про внесення змін до договору оренди земельної частки (паю) від 12.04.2021 року укладеного з КП «Червонопопівський благоустрій» (із земель колишнього КСП «Ленінський шлях»)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«06» травня 2021 року

Кремінна

№7/47

Про внесення змін до договору оренди земельної частки (паю) від 12.04.2021 року укладеного з КП «Червонопопівський благоустрій»

(із земель колишнього КСП «Ленінський шлях»)

 

У зв’язку з оформленням власником сертифікату на земельну частку (пай) право власності на земельну ділянку № 261, керуючись ст.ст. 12, 83 та розділом Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Договору оренди земельної частки (паю) від 12.04.2021 року укладеного з Комунальним підприємством «Червонопопівський благоустрій» та внесеного до книги записів обліку договорів оренди земельних часток (паїв) Кремінської міської ради за № 33 від 12.04.2021 року, а саме:
    - виключити з Договору земельну ділянку ріллі № 261 площею 4,4809 га, шляхом укладання Додаткової угоди до договору.
  2. Всі інші умови договору залишити без змін.
  3. Відділу із земельних питань та природних ресурсів міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору оренди землі та проведення реєстрації договору.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 238 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG