Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 02 березня 2021 13:55

5/21 Про прийняття земельних ділянок державної власності в комунальну власність

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» лютого 2021 року

Кремінна

№5/21

Про прийняття земельних ділянок державної власності в комунальну власність

 

З метою прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної власності в комунальну власність, враховуючи Наказів Головного управління Держгеокадастру у Луганській області від 16.12.2020 року № 42-ОТГ, від 22.01.2021 року № 15-ОТГ та від 22.01.2021 року № 16-ОТГ, керуючись ст. 12, 117, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти від Головного управління Держгеокадастру у Луганській області у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1014,6133 га, які розташовані за межами населених пунктів, на території Кремінської територіальної громади Луганської області
  2. Провести державну реєстрацію за Кремінською міською територіальною громадою в особі Кремінської міської ради право комунальної власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення згідно Додатку 1.
  3. Звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Луганській області щодо передачі до Кремінської міської ради оригінали договорів оренди землі, які були укладені між Головним управлінням Держгеокадастру у Луганській області та орендарями відповідно до Додатку 2.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 290 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG