Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 14:45

10/41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її в постійне користування КП «Червонопопівський благоустрій»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«03» вересня 2021 року

Кремінна

№10/41

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її в постійне користування КП «Червонопопівський благоустрій»

 

Розглянувши клопотання дирекції КП «Червонопопівський благоустрій» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі в постійне користування земельної ділянки та наданий проект землеустрою розроблений на підставі рішення 8 сесії 8 скликання за № 8/30 п.2.1 від 24.06.2021р, керуючись ст. 12, 83, 92, 95, 96, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення підсобного сільського господарства розташованої в межах населеного пункту с. Піщане Кремінської територіальної громади (на території колишньої Червонопопівської сільської ради) за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності з метою надання в постійне користування.
  2. Провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення , розташовану в межах с.Піщане , кадастровий номер: 4421687300:13:001:0008, площею 7,0986 га.
  3. Передати Комунальному підприємству «Червонопопівський благоустрій», юридична адреса: с. Червонопопівка, вул. Центральна,15, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення у встановлених межах кадастровий номер:4421687300:13:001:0008, площею 7,0986 га, розташовану в межах с. Піщане Кремінської територіальної громади, для ведення підсобного сільського господарства.
  4. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  5. Відділу із земельних питань та природних ресурсів міської ради внести відповідні зміни у земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 190 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG