Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 14:27

10/32. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки ФГ «СПІКА»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«03» вересня 2021 року

Кремінна

№10/32

Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки ФГ «СПІКА»

 

Розглянувши клопотання голови ФГ «СПІКА» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою на земельну ділянку із нерозподілених земельних часток (паїв) колишнього КСП «Краснянське» з послідуючою передачею її в оренду, керуючись ст.ст. 12, 83, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл фермерському господарству «СПІКА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Титова, 1В, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із нерозподілених земельних часток (паїв) колишнього КСП «Красянське» в районі контурів №№ 1222, 1223, 1225 загальною площею 7,0 га, розташованих за межами с. Новокраснянка Кремінської територіальної громади, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її в оренду.
  2. Заявнику оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 197 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG