Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 19 квітня 2019 15:55

Які документи надаються для державної реєстрації структурного утворення політичної партії зі статусом юридичної особи

Структурні утворення політичних партій можуть здійснювати свою діяльність зі статусом юридичної особи або без такого статусу.

Про утворення обласних, міських, районних організацій або інших структурних утворень політичної партії, передбачених статутом партії, повідомляється суб’єкт державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань у 10-денний строк з дня їх утворення.

Для державної реєстрації структурного утворення політичної партії зі статусом юридичної особи, подаються такі документи:

  1. заява про державну реєстрацію створення юридичної особи, форми 1, затверджена наказом Міністерства юстиції України від 18.11.2016 № 3268/5 “Про затвердження форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань”, зареєстрован в Міністерстві юстиції України 18.11.2016 за № 1500/29630 (із змінами);
  2. відомості про керівні органи структурного утворення політичної партії (ім’я, дата народження керівника, членів інших керівних органів, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), посада, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку), відомості про особу (осіб), яка має право представляти структурне утворення політичної партії для здійснення реєстраційних дій (ім’я, дата народження, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку);
  3. примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) протоколу установчих зборів (конференції) про утворення структурного утворення політичної партії, невід’ємною частиною якого є реєстр осіб, які брали участь в установчих зборах (конференції).

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації структурного утворення політичної партії, здійснюється не пізніше 10 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

Державна реєстрація структурних утворень політичних партій здійснюється безкоштовно.

Суб'єктом державної реєстрації структурних утворень політичних партій у Луганській області є Головне територіальне управління юстиції у Луганській області.

Контактні номери телефонів Головного територіального управління юстиції у Луганській області з питань реєстрації громадських формувань: 0645242216, 0953624202.

Отримати консультацію можливо також за допомогою он-лайн чату з питань державної реєстрації громадських формувань за посиланням: https://lugjust.gov.ua/gf-chat/ .

Головне територіальне управління юстиції у Луганській області

Read 634 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG