Print this page
Середа, 28 грудня 2016 14:50

Звіт, громадські обговорення

Звіт
про проведення Кремінською міською радою громадських обговорень

 

         З метою проведення консультацій з громадськістю Кремінська міська рада 20.12.2016 р. провела громадське обговорення питання щодо добровільного об’єднання територіальної громади Кремінської міської ради з територіальними громадами Новокраснянської сільської ради з населеними пунктами с. Нова Краснянка, с. Пшеничне, с.Суровцівка, та Червонопопівської сільської ради з населеними пунктами с.Червона Попівка, с. Голиково, с. Піщане з адміністративним центром у місті Кремінна.

         Для участі у громадському обговоренні, були визначені за списком цільові групи населення:

- представники від підприємств;

- представники від соціальної сфери;

- представники освіти та охорони здоров’я;

     Відповідно до розпорядження міського голови інформація по проведенню громадських обговорень була розміщена в газеті “Кремінщина “ та на офіційному сайті Кремінської міської ради (http://kremrada.gov.ua/).

           У заході прийняли участь міський голова, секретар міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та спеціалісти апарату виконавчого комітету міської ради, експерт офісу реформ в Луганській області Агібалов І.В., помічник народного депутата Кладко В.М. , депутати міської ради , представники від трудових колективів, члени Громадської ради та мешканці міста. Відповідно до реєстрації у заході прийняли участь 38 осіб.

За результатами обговорення надійшли пропозиції та рекомендації:

Громадської ради при Кремінській міській раді:

-         підтримати ініціативу міського голови щодо об’єднання територіальних громад .

         За результатами обговорень більшістю голосів( 37 – «за» , 0 –«проти» , 0 – «утримались», 1-«не голосував»), ухвалено рішення:

 

Відповідно до пунктів 3, 4 статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішення Кремінської міської ради сьомого скликання від 30.11.2016 р. № 17/1 «Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад», підтримати ініціативу Кремінського міського голови щодо добровільного об’єднання територіальних громад сіл Нова Краснянка, Пшеничне, Суровцівка Новокраснянської сільської ради, сіл Червона Попівка, Голиково, Піщане Червонопопівської сільської ради в Кремінську територіальну громаду з адміністративним центром у місті Кремінна.

Дану пропозицію щодо ініціювання добровільного об’єднання надати на розгляд сесії міської ради для врахування при прийнятті рішення про надання згоди на добровільне об’єднання зазначених територіальних громад та надання їм пропозицій про добровільне об’єднання територіальних громад.

        

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 1038 times