Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 20 вересня 2019 16:43

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Вересень 2019

20 вересня відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. У засіданні взяли участь заступник міського голови Наталя Макогон, спеціаліст з мобілізації громад Проекту ПРООН «Відновлення врядування та миру в охоплених конфліктом громадах України» Олексій Скворцов, начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко, начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганський області Андрій Павлов та представники робочої групи.

На початку зустрічі начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко презентував звіт Кремінського районного відділу поліції за 8 місяців поточного року. Під час звіту Тарас Володимирович наголосив на доцільності встановлення більшої кількості камер відеоспостереження у місті, що значно прискорить розкриття злочинів.

Голова ГО «Наша громада» Світлана Загоруй доповіла про хід реалізації проекту «Правовий лікбез для ромської громади». У межах якого планується провести навчання для декількох осіб з надання безоплатної правової допомоги членам ромської громади.

Також було заслухано доповідь начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС Андрія Павлова стосовно реалізації проекту «Безпека громадян – безпека громади». Проект передбачає отримання тренажеру «Максим ІІІ» для відпрацювання навичок спеціалістів рятувальної служби з надання першої долікарської допомоги. Навчання на даному тренажері також планується проводити для учнів шкіл.

Read 567 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG