Print this page
Понеділок, 15 квітня 2019 16:58

Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Кремінна на 2020 рік

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення
сесії Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2020 рік»

 

Відповідно до ст. 10, п. 12.3. ст. 12, ст. 288 Податкового кодексу України, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2020 рік», розробленого землевпорядним відділом апарату виконкому Кремінської міської ради.

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проект регуляторного акта передбачає:

- затвердження розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності всіх видів цільового призначення в межах територіальної громади міста Кремінна .

Регуляторний акт також визначає умови розрахунку розміру орендної плати за земельні ділянки, порядок обчислення, строк та порядок сплати.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: Головне управління ДФС у Луганській області.

Підстава для розробки проекту:

Ст. 10, п. 12.3. ст. 12, ст.284, 288 Податкового кодексу України, статті 26, 33 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

З повним текстом проекту регуляторного акта – рішенням сесії Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2020 рік» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради htth://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» або за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.18 (ЦНАП).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.18 (ЦНАП).

Read 647 times