Print this page
Середа, 31 травня 2017 13:53

Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення
 сесії Кремінської міської ради «Про встановлення ставок
 податку
на нерухоме майно, відмінне від земельної
ділянки на 2018 рік»

 

Відповідно до ст. 10, п. 12.3, ст. 12, ст. 266.5.1 Податкового кодексу України, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік», розробленого планово-фінансовим відділом апарату виконкому Кремінської міської ради.

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проект регуляторного акта передбачає затвердження ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в адміністративних межах Кремінської міської ради, яким встановлюються:

- ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб за 1 кв. метр об’єкта житлової нерухомості;

- ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для юридичних осіб за 1 кв. метр об’єкта житлової нерухомості;

- ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для юридичних осіб за 1 кв. метр об’єкта нежитлової нерухомості;

- ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб за 1 кв. метр об’єкта нежитлової нерухомості

Регуляторний акт також визначає умови розрахунку розміру податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, об’єкт оподаткування, базу оподаткування, порядок обчислення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та порядок подання звітності про обчислення і сплату податку, податкові пільги.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: Рубіжанська ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області.

Підстава для розробки проекту:

Ст. 10, п. 12.3, ст. 12, ст. 266.5.1 Податкового кодексу України, статті 26, 33 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

З повним текстом проекту регуляторного акта – рішенням сесії Кремінської міської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради htth://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» або за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.1 (приймальня).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.1 (приймальня).

Read 937 times